Drank & hapjes

Van aperitief tot digestief? Graag bijhorende hapjes of zelfs iets uitgebreider erbij? Van fingerfood tot smakelijke miniburgers? Samen met onze formules, gaan we met jou op zoek naar de juiste invulling van jouw feest.

 

Wist je dat wij de volledige organisatie van jouw feest voor onze rekening kunnen nemen? Je hoeft je dus nergens meer zorgen om te maken!

mobiele bar

Cocktails

Interesse in een hippe cocktailbar op je feest? Van wereldberoemde cocktails en eigen creaties tot seizoensgebonden mixen, gaande van strong naar long en van sweet naar sour.

Onze cocktails en alcoholvrije mocktails bereiden we steeds met verse ingrediënten voor. De gekwalificeerde bartenders zorgen ervoor dat elk drankje van dezelfde hoge kwaliteit is

Frisdranken en bieren

Hapjes

Naast het serveren van dranken, bieden we ook overheerlijke hapjes aan. Van verfijnde hapjes tot een uitgebreid assortiment aan (wereld)gerechten.

Als organisator van foodtruckfestival SMA(A)K kunnen we zelfs voor meerdere foodtrucks zorgen met gerechten over de hele wereld. 

aanbod

Bubbels & wine

“In times of victory we deserve it, in defeat we need it.Het was sir Winston Churchill die deze legendarische woorden uitsprak toen hij over champagne sprak.

Vanuit onze mobiele bars serveren we op eender welke locatie, een glaasje champagne, cava of een heerlijke wijn in een exclusief, boeiend en verrassende omgevingWat kan je nog meer wensen?

Cocktails op locatie

Fris & pils

We krijgen geregeld de vraag of we ook bieren en frisdranken serveren. Ook dit zit in ons divers aanbod: van de grote klassiekers, zoals Deus en Cristal tot kleinere exclusieve brouwerijen, zoals Brouwerij Wilderen.

Indien gewenst, werken we ook met een drankenforfait waar we verschillende dranken serveren in slotst van 2 uur.

foodtruck

More

Doorheen de jaren hebben we heel wat kansen gekregen om andere creatieve concepten uit te werken. Van sigaren- en whiskytastings inclusief het plaatsen van een vleugelpiano. Het inrichten van beursstanden tot het ombouwen van onze mobiele bars tot een dj-booth.

 

We staan nog steeds open voor ideeën & suggesties.