top of page

Bedrijven

Wil jij jouw werknemers of klanten ook eens verwennen? Een bedrijfsfeest organiseren met de juiste aankleding? Het weekend inzetten met een feest in jouw magazijn of op de parking van jouw bedrijf? Wij zorgen voor een spetterend feest op maat!

We dragen bij tot het organiseren van bedrijfsfeesten, beurzen, conferenties, opendeurdagen, en nog zovéél meer! Steeds op maat van jouw budget, piekfijn verzorgd en doelgericht.

bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Wil jij een bedrijfsfeest organiseren met de juiste omkadering? Op een creatieve en originele manier jouw klanten benaderen? 

Het weekend ingaan met een afterwork of een mini foodtruckfestival op de parking van jouw bedrijf? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Opendeurdag

Een opendeurdag organiseren doe je niet in een-twee-drie. Je moet heel wat tijd investeren en inspanningen leveren. Met onze mobiele bars staan wij steeds ter beschikking!

We hechten veel belang aan creativiteit en originaliteit. De focus ligt bij de klant. Al de rest? Daar zorgen wij wel voor!

opendeurdag
teambuilding

Teambuilding

Een teambuilding is de ideale manier om werknemers dichter bij elkaar te brengen en elkaar beter te leren kennen op een leuke en informele manier. Het heeft een positief effect op de algemene sfeer, maar ook de productiviteit komt zo ten goede.

Op eender welke locatie, van veld tot bos, dragen we met onze mobiele bars hier graag aan bij!

Beursstand

Als bedrijf wil je eruit springen op een beurs. Met de Bubblebus spelen we in op de aangeboren nieuwsgierigheid van de mens.

Bezoekers willen geprikkeld worden door wat ze zien, horen, ruiken, proeven of voelen. Laten we daar samen voor gaan!

mobiele bar

Feestpakket

Met ons feestpakket bieden we een ‘ready to go’ oplossing aan. ‘Vandaag bestellen, morgen feesten’.

Ontdek er alles over!

Bubblebus Lier-14 (1) zw 4.jpg
bottom of page